Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Grillaus & Savustus Lisävarusteet » Rasvapelti kaasugrilliin säädettävä

Rasvapelti kaasugrilliin säädettävä

Rasvapelti kaasugrilliin säädettävä
Rasvapelti kaasugrilliin säädettäväRasvapelti kaasugrilliin säädettävä
Rasvapelti kaasugrilliin säädettävä
Yleismallinen leveyssuunnassa säädettävä kaasugrillin rasvapelti
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
39,95 €

Rasvapelti kaasugrilliin säädettävä

Rasvapellin leveys on portaattomasti säädettävissä välillä 38–100 cm ja syvyysmitta on kiinteä 37 cm. Syvyysmitassa riittää, että pelti peittää grillin sisällä näkyvän avoimen pohjaosan. Jos taas rasvapelti on syvyydeltään liian iso ja tulee grillin takaosasta yli, se ei haittaa pellin toimivuutta, kunhan pelti pysyy paikoillaan.

 

Rasvapellin sivureunat, joiden varassa pelti liukuu paikalleen grillin alle, voidaan asentaa joko ulospäin tai tarvittaessa myös sisäänpäin. Sivureunat asennetaan samoin päin kuin ne ovat grillin alkuperäisessä rasvapellissä. Rasvapelti sopii useimpiin vastaavan mallista peltiä käyttäviin kaasugrilleihin. Jos grilliin ei löydy valmistajan rasvapeltiä varaosana, tämä yleismallinen rasvapelti on ratkaisu, jolla saa grillin taas toimintakuntoon.

 

Tämä kolmesta erillisestä osasta muodostuva säädettävä rasvapelti ei pohjaltaan ole rasvatiivis. Sen takia rasvapellin pohjalle täytyy laittaa aina leivinpaperi, jonka päälle tulee laittaa alumiinifolio. Folion keskelle ja reunoihin voi laittaa esim. pieniä kiviä painoksi, niin folio pysyy paremmin paikoillaan rasvapellillä. Kun alumiinifolioon kerääntyy grillistä rasvaa, marinadeja yms., folio ja sen alla oleva leivinpaperi on helppo vaihtaa uusiin.

 

Hiekkaa, kissanhiekkaa tai muita rasvaa ja kosteutta kerääviä sidosaineita ei saa rasvapellillä koskaan käyttää. Turvallisuuden takia rasvapelti tulee aina pitää mahdollisimman tyhjänä, koska pellille kerääntyneet rasvat ja marinadit voivat syttyä grilliä käytettäessä palamaan.

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?