Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Grillaus & Savustus Lisävarusteet » Suojapeite Cello Piccolo 12

Suojapeite Cello Piccolo 12

TOIMITUSKULUITTA
Suojapeite Cello Piccolo 12
Suojapeite Cello Piccolo 12
Suojaa pizzauunin sateelta, pölyltä, linnuilta ja siitepölyltä! Tämä peitekoko sopii Cello Piccolo 12 pizzauunille. Peitettä voi käyttää myös uunin kantolaukkuna.
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
34,95 €

Suojapeite Cello Piccolo 12

Peitteessä on hihnat ja niissä pikalukot joilla se saadaan kiinnitettyä Cello Piccolo 12 pizzauunin alapuolelta pitävästi kiinni uuniin. Sen jälkeen uunia voi myös kantokahvojen ansiosta kantaa.

Peite on pakkasenkestävä ja auringon valon haalistamisen vähentämiseksi peitteen pinta on UV-suojattu. Materiaalina on kestävä Oxford-kangas jonka sisäpuoli on vettä vastaan PVC-pinnoitettu.

 

Tarkasta oman pizzauunisi mitat ennen peitteen hankintaa. Pizzauunin pitää olla jäähtynyt, ennen peitteen asettamista uunin päälle. Suojapeitettä ei saa laittaa kuuman tai lämpimän uunin päälle.

 

Tämä peite on tarkoitettu vain Cello Piccolo 12 pizzauunille. Muissa pizzauuneissa peitteen hihnat ja lukot eivät asetu välttämättä oikein pitämään uuni turvallisesti peitteen sisällä kantotilanteessa.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?