Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Napoleon Grillit / Tarvikkeet » KAASUGRILLI NAPOLEON PRESTIGE PRO500

KAASUGRILLI NAPOLEON PRESTIGE PRO500

TOIMITUSKULUITTA
KAASUGRILLI NAPOLEON PRESTIGE PRO500
KAASUGRILLI NAPOLEON PRESTIGE PRO500KAASUGRILLI NAPOLEON PRESTIGE PRO500KAASUGRILLI NAPOLEON PRESTIGE PRO500KAASUGRILLI NAPOLEON PRESTIGE PRO500
KAASUGRILLI NAPOLEON PRESTIGE PRO500
Malli Grilli 1kpl
Saatavuus Loppuunmyyty!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
2 699,00 €
Hinta noutona.
Rahti sovittava erikseen: 0500265787 Ilkka Takala

KAASUGRILLI NAPOLEON PRESTIGE PRO500

Napoleon Prestige PRO500 -kaasugrilli on kanadalaisvalmisteisen Prestige PRO -sarjan pienin malli. Tämä tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaasugrilli on omiaan kaikkien laatutietoisten grillaajien terassille tai patiolle.

 

Napoleon Prestige PRO500:n pyörillä liikuteltavassa vaunussa on suurikokoinen grilli tilavalla kaapistolla. Rullaava LIFT EASE™ -grillikupu on varustettu tukevalla kahvalla, jolloin kuvun nosto ja alas lasku on hallittua. Kupu vie vain vähän tilaa grillin takana, joten grillin sijoitus seinän lähelle on mahdollista.

Toiseen sivutasoon on upotettu omana yksikkönään toimiva tehokas 4 kW:n SIZZLE ZONE™ -infrapunasivupoltin. Poltinta voidaan käyttää sivukeittimenä tai grillaukseen. Se saavuttaa hetkessä noin tuhannen asteen lämpötilan. Infrapunatekniikan ansiosta ruoka kypsyy nopeasti säilyttäen aromit ja mehukkuuden.

Grilliosassa on neljä tehokasta putkipoltinta ja infrapunatakapoltin. Paistopinnan yläpuolella sijaitsevalla lämpöhyllyllä valmistuvat pitempää kypsymisaikaa vaativat tuotteet, ja lisäksi sitä voidaan käyttää ruokien pitämiseen lämpimänä.

Poltinten päällä on kaksitasoiset lämmöntasauslevyt, jotka jakavat lämmön tasaisesti koko paistoalustalle. Jokaisen polttimen päällä on yksi ruostumaton harjateräslevy ja lisäksi näiden levyjen välissä on toinen levy hieman ylemmällä tasolla.

Grillin takaosassa on vertikaalisesti omalla säädöllä toimiva takapoltin, jota käytetään erilaisten paistien ja kebabin valmistukseen lisävarusteena saatavan Rotisserie-paistinkääntäjän kanssa.

Grillin paistopintoina on jykevät WAVE™-parilat, jotka ovat 9,5 mm paksua ruostumatonta 304-terästä. Aaltomaisen kauniisti muotoiltuja pariloita on kaksi kappaletta. Grillin suuri ulosvedettävä rasvapelti sijaitsee etupaneelin alla.

Grillin sisäpuolen valopisteet sekä etupaneelin NIGHT LIGHT™ -säädinnuppien taustavalaistus luovat näyttävyyttä ja helpottavat grillin käyttöä hämärtyvissä illoissa. 

Grillivaunussa on kaksi pehmeästi sulkeutuvaa ovea. Kaapistoista löytyy hyllyt erilaisten tarvikkeiden säilytystä varten. Sivutasoissa on kätevät hyllyt mausteille ja muille lisukkeille tarvikekoukkuineen, toiseen sivupöytään on integroitu jää‐/marinointiastia leikkuulaudalla.

 

Ominaisuudet
- grillausala 71 x 45 cm
- pääpolttimet 16,0 kW
- sivupoltin 4,0 kW (SIZZLE ZONE™ -infrapunapoltin)
- takapoltin 5,7 kW (infrapuna)
- säätönuppeihin integroitu JET FIRE™ -sytytys pääpolttimilla
- umpikaappi ruostumatonta terästä
- WAVE™-parilat ruostumatonta terästä
- kuvussa ACCU PROBE™ -lämpömittari
- lämmönjakolevyt ruostumatonta terästä
- sivutasoissa tarvikepitimet, toisessa myös jääastia sekä leikkuulauta
- irrotettava lämpöhylly
- grillauskorkeus 94 cm
- pakkauksen paino 105 kg
- sisältää kaasuletkun ja matalapainesäätimen
- 20 vuoden takuuohjelma

Tekniset tiedot

- Lasikupu Ei

- Paikka kaasupullolle Ei

- Takapoltin Kyllä

- Sivupoltin Kyllä

- Kaappimalli Umpikaappi

- Grillausala (cm) 71 x 45

- Syvyys (cm) 67

- Leveys (cm) 169

- Korkeus (cm) 132

- Pääpoltinten teho (kW) 16

- Pääpoltinten määrä (kpl) 4

- Kokonaisteho (kW) 25,7

- Käyttövalmiin tuotteen mitat 169 x 67 x 132 cm

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?