Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Napoleon Grillit / Tarvikkeet » Kaasugrilli Napoleon Prestige PRO665

Kaasugrilli Napoleon Prestige PRO665

TOIMITUSKULUITTA
Kaasugrilli Napoleon Prestige PRO665
Kaasugrilli Napoleon Prestige PRO665Kaasugrilli Napoleon Prestige PRO665Kaasugrilli Napoleon Prestige PRO665Kaasugrilli Napoleon Prestige PRO665Kaasugrilli Napoleon Prestige PRO665Kaasugrilli Napoleon Prestige PRO665
Kaasugrilli Napoleon Prestige PRO665
Malli Grilli 1kpl
Saatavuus Loppuunmyyty!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
3 770,00 €
Hinta noutona.
Rahti sovittava erikseen: 0500265787 Ilkka Takala

Kaasugrilli Napoleon Prestige PRO665

Napoleon Prestige PRO665 on tyylikkäästi muotoiltu, huippuominaisuuksin varustettu sekä erittäin suorituskykyinen kaasugrilli. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu grilli on omiaan isolle terassille tai patiolle, siinä riittää tehoa ja tilaa valmistaa grilliherkut suuremmallekin porukalle. PRO665 -grillissä on yhteensä 8 polttimoa, infrapuna-takapoltin, sisäpuolen valaistus, säätönupit taustavalolla, integroitu savustusputki, integroitu jää-/ marinointiastia leikkuulaudalla sekä säilytyskori mausteille.

 

Tukevarakenteinen grilli on helppo siirtää ja liikuttaa alla olevien pyörien ansiosta. Tilavassa grillissä on LIFT EASE -nostokupu, jossa on mittari lämpötilan seuraamiseen. Toiseen sivutasoon on upotettu omana yksikkönään toimiva tehokas 4 kW:n infrapuna SIZZLE ZONE -sivupoltin. Poltinta voidaan käyttää sivukeittimenä tai grillaukseen. Infrapunapoltin saavuttaa noin tuhannen asteen lämpötilan nopeasti, ja se auttaa säilyttämään kypsennetyn ruoan aromit ja mehukkuuden. Grillin sisällä on valaistus, joka tuo tunnelmaa sekä valoa grillaukseen. Etupaneelin NIGHT LIGHT™ säädinnuppien taustavalaistus tuo myös näyttävyyttä ja auttamaan grillin käyttöä hämärtyvissä illoissa.

 

Grilliosassa on viisi tehokasta putkipoltinta, infrapunatakapoltin, sekä erillinen savustuslastulokeropoltin. Poltinten päällä on kaksitasoiset lämmöntasauslevyt (ruskistuslevyt), jotka jakavat lämmön tasaisesti koko paistoalustalle. Jokaisen polttimon päällä on yksi ruostumaton harjateräslevy ja lisäksi näiden levyjen välissä toinen levy hieman ylemmällä tasolla. Grillin paistopintoina toimivat jykevät WAVE-parilat, jotka ovat 9,5 mm paksua ruostumatonta 304 terästä. Paistopinnan yläpuolella sijaitsevalla lämpöhyllyllä valmistuvat pitempää kypsymisaikaa vaativat grilliherkut ja lisäksi sitä voidaan käyttää ruokien pitämiseen lämpimänä. Grillivaunussa on tilava kaapisto, jossa on kaksi pehmeästi sulkeutuvaa ovea. Kaapistoista löytyy hyllyt erilaisten tarvikkeiden säilytystä varten sekä valaistus. Sivutasoissa on kätevät hyllyt mausteille ja muille lisukkeille tarvikekoukkuineen, toiseen sivupöytään on integroitu jäämarinointiastia leikkuulaudalla.

 

Tekniset Tiedot

- Tuotemerkki: Napoleon

- Korkeus: 1300.00 mm

- Leveys: 1950.00 mm

- Syvyys: 650.00 mm

- Teho: 31200 W

- Polttimoiden lukumäärä: 8 kpl

- Pääpolttimoiden teho yhteensä: 19 000 W

- Infrapuna -takapolttimon teho: 5700 W

- Infrapuna-sivupolttimen teho: 4000 W

- Grillausala: 94x46 cm

- Sivupolttimon mitat: 24x37 cm

- Paino: 150 kg

- Polttimot: Ruostumaton teräs 1.7 mm 304

- Pyörät: 4 kpl, kahdet lukittavissa

- Hyllyt mausteille ja grillaustarvikkeille

- Tarvikekoukut

- Tilava kaapisto kahdella ovella

- Suuri ulosvedettävä rasvapelti

- Integroitu jää-/marinointiastia

- Leikkuulauta

- Burger-kapasiteetti (valmistajan ilmoittama): 42 kpl

 

                                                 

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?