Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Napoleon Grillit / Tarvikkeet » Napoleon Prestige BIPRO825 kaasugrilli

Napoleon Prestige BIPRO825 kaasugrilli

TOIMITUSKULUITTA
Napoleon Prestige BIPRO825 kaasugrilli
Napoleon Prestige BIPRO825 kaasugrilliNapoleon Prestige BIPRO825 kaasugrilliNapoleon Prestige BIPRO825 kaasugrilliNapoleon Prestige BIPRO825 kaasugrilliNapoleon Prestige BIPRO825 kaasugrilli
Napoleon Prestige BIPRO825 kaasugrilli
Napoleon upotettava Prestige BIPRO825 kaasugrilli
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
4 799,00 €
Tarkista saatavuus: 0500265787 / ilkka.takala@oivarauta.fi

Napoleon Prestige BIPRO825 kaasugrilli

Napoleonin korkealuokkaisista materiaaleista valmistettu PRO825 upotettava kaksikupuinen kaasugrilli. Tämä tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaasugrilli on omiaan kaikkien laatutietoisten grillaajien terassille tai patiolle.

 

Napoleonin Prestige BIPRO825 on upotettava kaksikupuinen kaasugrilli. Tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu grilli on omiaan kaikkien laatutietoisten grillaajien terassille tai patiolle. Rullaavat LIFT EASE -grillikuvut on varustettu tukevilla kahvoilla, jolloin niiden nosto ja lasku on hallittua. Kuvut vievät vain vähän tilaa grillin takana, joten voit sijoittaa grillin seinän lähelle. PRO825 on varustettu grillin sisäisillä NIGHT LIGHT -valopisteillä.

 

Etupaneelissa säädinnuppien taustavalaistus luo grilliin näyttävyyttä ja auttaa grillin käyttöä hämärtyvissä illoissa.

Isommassa grilliosassa on neljä tehokasta putkipoltinta, savustuslastulokero omalla polttimellaan ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu infrapunatakapoltin. Pienempi grilliosa on varustettu kahdella SIZZLE ZONE -pohjapolttimella, joiden keskellä on putkipoltin. Paistopinnan yläpuolella sijaitsevalla lämpöhyllyllä valmistuvat pidempää kypsymisaikaa vaativat tuotteet, ja lisäksi voit käyttää sitä ruokien pitämiseen lämpimänä.

 

Grillin poltinten päällä on kaksitasoiset lämmöntasauslevyt (ruskistuslevyt), jotka jakavat lämmön tasaisesti koko paistoalustalle. Jokaisen polttimon päällä on yksi ruostumaton harjateräslevy ja levyjen välissä toinen levy hieman ylempänä. Grillin takaosassa on omalla säädöllä toimiva takapoltin, jota voit käyttää erilaisten paistien ja kebabin valmistukseen lisävarusteena saatavan Rotisserie-paistinkääntäjän kanssa. Grillin paistopintoina toimivat jykevät aaltomaiset WAVE-parilat, jotka ovat 9,5 mm paksua ruostumatonta terästä.

 

Tekniset Tiedot

- Teho kokonaisteho 31 kW; pääpolttimot 14 kW, takapoltin 5 kW, SIZZLE ZONE polttimet 7 kW, keskipoltin 2,5 kW ja savustuslastulokero poltin 2,5 kW
- Polttimet Ruostumaton teräs (0,8 mm 304)
- Sivukeitin ei
- Grillauskorkeus -
- Grillausala lxs 72x46, 3312 cm² ja 47x46 cm, 2162 cm²
- Grillausalan materiaali ruostumaton teräs (9,5 mm)
- Lämpöritilä kyllä, 72,5 x 23 ja 47,5 x 23 cm
- Lämpömittari kyllä, ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit
- Pyörät ei
- Mitat lxsxk 140x52x64 cm
- Paino (kg) 122,50
- Pakkaus 1 kpl

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?