Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Napoleon Grillit / Tarvikkeet » Napoleon Prestige PRO825 kaasugrilli

Napoleon Prestige PRO825 kaasugrilli

TOIMITUSKULUITTA
Napoleon Prestige PRO825 kaasugrilli
Napoleon Prestige PRO825 kaasugrilliNapoleon Prestige PRO825 kaasugrilliNapoleon Prestige PRO825 kaasugrilliNapoleon Prestige PRO825 kaasugrilliNapoleon Prestige PRO825 kaasugrilliNapoleon Prestige PRO825 kaasugrilliNapoleon Prestige PRO825 kaasugrilli
Napoleon Prestige PRO825 kaasugrilli
Korkealuokkaisista materiaaleista valmistettu PRO825 on Napoleonin tämän hetkisen Prestige malliston lippulaivamalli
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
5 660,00 €

Napoleon Prestige PRO825 kaasugrilli

Korkealuokkaisista materiaaleista valmistettu PRO825 on Napoleonin tämänhetkisen Prestige-malliston lippulaivamalli. Tämä ammattikäyttöön soveltuva ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaasugrilli on käsityön huippunäyte. Pyörillä liikuteltavassa vaunussa on kaksi erillistä grilliä upeiden nostokupujen alla. Vaunun toiseen sivutasoon on upotettu omana yksikkönään toimiva tehokas 5,3 kW:n keitin. Molemmissa grilliosissa on valaistus grillin sisällä sekä etupaneelissa NIGHT LIGHT -säädinnuppien taustavalaistus, joka luo grilliin näyttävyyttä ja helpottaa grillin käyttöä hämärtyvissä illoissa. Pienempi osa grilliä koostuu kahdesta SIZZLE ZONE -infrapunapolttimesta, joiden väliin on asennettu erillinen keskipoltin lämmön ylläpitoon. Erikseen ohjattavien poltinten avulla saat grilliin hetkessä jopa 1000 asteen lämmön, jolloin pihvejä valmistettaessa lihan syyt sulkeutuvat ja paisti pysyy mehukkaana. Paistopinnan yläpuolella sijaitsevalla lämpöhyllyllä valmistuvat pidempää kypsymisaikaa vaativat ruoat, ja lisäksi voit käyttää sitä ruokien pitämiseen lämpimänä. Suuremman kuvun alla on neljä tehokasta putkipoltinta, infrapunatakapoltin sekä erillinen savustuslastulokero ja poltin. Grilliosan levyinen lämpöhylly löytyy myös suuremmasta grilliosasta.

 

Grillin poltinten päällä on kaksitasoiset lämmöntasauslevyt (ruskistuslevyt), jotka jakavat lämmön tasaisesti koko paistoalustalle. Jokaisen polttimon päällä on yksi ruostumaton harjateräslevy ja levyjen välissä toinen levy hieman ylempänä. Grillin takaosassa on omalla säädöllä toimiva takapoltin, jota voit käyttää erilaisten paistien ja kebabin valmistukseen lisävarusteena saatavan Rotisserie-paistinkääntäjän kanssa. Grillin paistopintoina toimivat 9,5 mm paksut, ruostumatonta terästä olevat jykevät WAVE-parilat. Pariloissa on aaltomainen kaunis muoto ja niitä on neljä kappaletta: kaksi pienessä ja kaksi isossa osassa. Grillin suuret ulosvedettävät rasvapellit sijaitsevat etupaneelin alla.

 

Grillivaunussa on kaksi kaapistoa pehmeästi sulkeutuvilla ovilla. Kaapistoista löytyvät valaistut hyllyt erilaisten tarvikkeiden säilytystä varten. Kaapistojen välissä on kaksi tilavaa laakeroitua vetolaatikostoa pehmeällä sulkumekanismilla. Sivutasoissa on tarvikekoukut sekä kätevät hyllyt mausteille ja muille lisukkeille. Toiseen sivupöytään on integroitu jää-/marinointiastia leikkuulaudalla. Lisävarusteena myytävä varrasmoottorisarja kulkee molempien grillikupujen lävitse, mikä mahdollistaa eri lämpötiloja vaativien ruokien samanaikaisen kypsennyksen myös vartaassa.

 

Tekniset Tiedot

- Korkeus: 1310 mm

- Leveys: 2390 mm

- Syvyys: 650 mm

- Teho: 39200 W

- Väri: Teräs

- Pääpolttimot 15,2 kW, takapoltin 5,7 kW, sivukeitin 5,3 kW, SIZZLE ZONE -polttimet 8 kW, keskipoltin 2,5 kW ja savustuslastulokeron poltin 2,5 kW

- Polttimet: 4 kpl, ruostumaton teräs (1,7 mm 304)

- Sivukeitin: 5,3 kW, keittoritilän halkaisija 25 cm

- Grillausala: 2 kpl, 72x46 cm ja 47x46 cm

- Grillauskorkeus: 92,5 cm

- Grillausalan materiaali: Ruostumaton teräs (9,5 mm)

- Lämpöritilä: 2 kpl, 72x23 cm ja 47x46 cm

- Lämpömittari: ACCU-PROBE Celsius/Fahrenheit

- Pyörät: 4 kpl, kaksi lukittavissa

- Paino: 205 kg

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?