Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Napoleon Grillit / Tarvikkeet » Napoleon Triumph T325 kaasugrilli

Napoleon Triumph T325 kaasugrilli

TOIMITUSKULUITTA
Napoleon Triumph T325 kaasugrilli
Napoleon Triumph T325 kaasugrilliNapoleon Triumph T325 kaasugrilliNapoleon Triumph T325 kaasugrilliNapoleon Triumph T325 kaasugrilliNapoleon Triumph T325 kaasugrilli
Napoleon Triumph T325 kaasugrilli
Kompaktin kokoinen Napoleon Triumph T325 -kaasugrilli sopii pieneen tilaan. Sulavalinjaisessa kaasugrillissä on kaksi polttimoa, keittotaso, integroitu pullonavaaja, tukeva teräsrunko sekä taittuvat sivupöydät.
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
599,00 €

Napoleon Triumph T325 kaasugrilli

Kompaktin kokoinen Napoleon Triumph T325 -kaasugrilli sopii pieneen tilaan. Sulavalinjaisessa kaasugrillissä on kaksi polttimoa, keittotaso, integroitu pullonavaaja, tukeva teräsrunko sekä taittuvat sivupöydät. Kaasugrillissä on kaunis kiiltävän mustaksi posliiniemaloitu grillikupu lämpömittarilla, lukittavat pyörät sekä korkea kaappi grillin alaosassa. Alas taittuvat sivupöydät helpottavat säilytystä, sekä grillin sijoittelua.

 

Ruostumattomat suorituskykyiset teräsputkipolttimot ovat lämmöntasauslevyin suojattu, joten ne luovuttavat lämmön tasaisesti koko paistoalustalle. Polttimet sytytetään säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE -kääntösytytyksellä. Paistoalustat muodostuvat WAVE-avopariloista, jotka ovat posliiniemaloitua valurautaa. Napoleonin WAVE-avoparilat on muotoiltu siten, että niiden harjamainen muoto on kärjestään terävä, jolloin grillatessa avoparila muodostaa vain pienen kosketuspinnan ruokaan. Grilliherkut paistuvat tasaisesti, ja ruoasta tulee mehukasta ja pinnalta rapeaa.

 

Paistopinnan yläpuolella sijaitsevalla lämpöhyllyllä valmistuvat pitempää kypsymisaikaa vaativat grilliherkut ja lisäksi sitä voidaan käyttää ruokien lämpimänä pitämiseen. Kaasugrillin sivukeitin on upotettu toiseen sivupöytään, päällä oleva kansi piilottaa keittotason siististi, silloin kun sitä ei käytetä. Sivupöydän ollessa käännettynä sivukeittimen kansi lukkiutuu magneetilla, joka varmistaa kiinni pysymisen. Laadukkaalla Napoleon Triumph -kaaasugrillillä valmistat herkullisen aterian lisukkeineen paistaen, grillaten ja keittäen.

 

Tekniset Tiedot

- Korkeus: 1150.00 mm

- Leveys: 1160.00 mm

- Syvyys: 570.00 mm

- Teho: 10400 W

- Polttimoiden lukumäärä: 3 kpl

- Pääpolttimoiden teho yhteensä: 8000 W

- Sivukeittimen teho: 2400 W

- Grillausala: 46x43 cm

- Sivukeittimen halkaisija: 20 cm

- Paino: 36.3 kg

- Polttimot: Ruostumaton teräs 0,8 mm 304

- Paistoalusta: Posliiniemaloitua valurautaa

- Lämpöritilan koko: 43x15 cm

- Pyörät: 4 kpl, kahdet lukittavissa

- Taitettavat sivutasot

- Integroitu pullonavaaja

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?