Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Napoleon Grillit / Tarvikkeet » Napoleon Triumph T410 kaasugrilli

Napoleon Triumph T410 kaasugrilli

TOIMITUSKULUITTA
Napoleon Triumph T410 kaasugrilli
Napoleon Triumph T410 kaasugrilliNapoleon Triumph T410 kaasugrilliNapoleon Triumph T410 kaasugrilliNapoleon Triumph T410 kaasugrilliNapoleon Triumph T410 kaasugrilli
Napoleon Triumph T410 kaasugrilli
Laatua arvostavalle
Saatavuus Loppuunmyyty!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
695,00 €

Napoleon Triumph T410 kaasugrilli

Kaasugrilli Napoleon Triumph T410 on laadukas kolmella polttimolla sekä sivukeittimellä varustettu grilli, jossa on hyödynnetty suunnittelijoiden silmää kauneudelle ja insinöörien taitoa tekniikalle. Kompaktinkokoinen kaasugrilli mahtuu pieneenkin tilaan, sivulle taitettavien pöytätasojen ansiosta. Grillissä on tyylikäs rosterista valmistettu runko sekä kiiltäväpintainen mustaksi posliiniemaloitu grillikupu lämpömittarilla, integroitu pullonavaaja, lukittavat pyörät sekä korkea kaappi grillin alaosassa.

 

Alaspäin taittuvat sivupöydät helpottavat säilytystä, sekä grillin sijoittelua. Sivukeitin on upotettu toiseen sivupöytään ja sen päällä oleva kansi lukittuu magneetilla jolloin se ei aukea sivupöydän ollessa laskettuna. Kansi muodostaa yhtenäisen sileän pinnan sivutasoon, jota voit käyttää myös laskutasona. Sivukeittimellä valmistat helposti herkulliset lisukkeet grilliherkuillesi.

 

Grillissä on suorituskykyiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut teräsputkipolttimot, jotka on suojattu lämmöntasauslevyin. Polttimot luovuttavat lämmön tasaisesti koko paistoalustalle, joka takaa maukkaan ja tasaisesti kypsyneen grillaustuloksen. Kaasugrillin polttimet sytytetään säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE -kääntösytytyksellä. Paistoalustat muodostuvat WAVE-avopariloista, jotka ovat posliiniemaloitua valurautaa. Napoleonin WAVE-avoparilat on muotoiltu siten, että niiden harjamainen muoto on kärjestään terävä, jolloin grillatessa avoparila muodostaa vain pienen kosketuspinnan ruokaan. Pariloiden aaltomainen muoto helpottaa myös niiden puhdistamista. Paistopinnan yläpuolella sijaitsevalla lämpöhyllyllä valmistuvat pitempää kypsymisaikaa vaativat tuotteet ja lisäksi sitä voidaan käyttää ruokien pitämiseen lämpimänä.

 

Tekniset Tiedot

- Korkeus: 1150.00 mm

- Leveys: 1280.00 mm

- Syvyys: 570.00 mm

- Teho: 14400 W

- Polttimoiden lukumäärä: 4 kpl

- Pääpolttimoiden teho yhteensä: 12 000 W

- Sivukeittimen teho: 2400 W

- Grillausala: 59x43 cm

- Sivukeittimen halkaisija: 20 cm

- Paino: 40.8 kg

- Polttimot: Ruostumaton teräs 0,8 mm 304

- Paistoalusta: Posliiniemaloitua valurautaa

- Lämpöritilan koko: 58x15 cm

- Pyörät: 4 kpl, kahdet lukittavissa

- Taitettavat sivutasot

- Integroitu pullonavaaja

- Burger-kapasiteetti (valmistajan ilmoittama): 25 kpl

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?