Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Ooni Pizzalapiot

Ooni Pizzalapiot

TOIMITUSKULUITTA
Ooni Pizzalapiot
Ooni Pizzalapiot Ooni Pizzalapiot Ooni Pizzalapiot Ooni Pizzalapiot Ooni Pizzalapiot Ooni Pizzalapiot Ooni Pizzalapiot
Ooni Pizzalapiot
Saatavuus Ei saatavana!
Hinta
19,95 €

Ooni Pizzalapiot

Pizzalapio Ooni turning peel
Laadukas alumiininen pitkällä varrella varustettu kääntelylapio pizzojen turvalliseen siirtelyyn uunissa. Lapaosan halkaisija 7''. Mitat L 170 x P 800 x K 10 mm. Vain käsinpesu, ei tiskikoneeseen.

 

Pizzalapio Ooni 12" alumiini
Laadukas nylon-kahvalla varustettu 12'' pizzalapio. Jäykkä anodisoitu alumiinilapa on rei'itetty. Soveltuu Ooni Koda, Karu, Fyra, Koda 16 ja Pro -pizzauuneille. Mitat L 305 x P 659 x K 30 mm. Vain käsinpesu, ei tiskikoneeseen.

 

Pizzalapio Ooni 14" alumiini
Laadukas nylon-kahvalla varustettu 14'' pizzalapio. Jäykkä anodisoitu alumiinilapa on rei'itetty. Soveltuu isommille Ooni Koda 16 ja Pro -pizzauuneille. Mitat L 356 x P 700 x K 30 mm. Vain käsinpesu, ei tiskikoneeseen.

 

Pizzalapio Ooni 12" Classic alumiini
Kätevä alumiinista valmistettu kahvaton suora 12'' pizzalapio. Soveltuu Ooni Koda, Karu, Fyra, Koda 16 ja Pro -pizzauuneille. Mitat L 292 x P 381 mm. Vain käsinpesu, ei tiskikoneeseen.

 

Pizzalapio Ooni 12" bambu
Perinteisen mallinen bambusta valmistettu 12'' pizzalapio. Sopii myös pizzojen näyttävään tarjoiluun. Soveltuu Ooni Koda, Karu, Fyra, Koda 16 ja Pro -pizzauuneille. Mitat L 305 x P 505 x K 12 mm. Vain käsinpesu, ei tiskikoneeseen.

 

 

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?