Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Pizzauuni Ooni Fyra 12

Pizzauuni Ooni Fyra 12

Pizzauuni Ooni Fyra 12
Pizzauuni Ooni Fyra 12
Pellettitoiminen Ooni Fyra 12 -pizzauuni lämpenee käyttövalmiiksi noin 20 minuutissa. Se saavuttaa jopa 500 °C:n paistolämpötilan
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
289,00 €
Mukana pakkauksessa on:
- Ooni Fyra 12 -pizzauuni
- savupiippu ja pellettisäiliö
- neliön muotoinen pizzakivi

Pizzauuni Ooni Fyra 12

Pellettitoiminen Ooni Fyra 12 -pizzauuni lämpenee käyttövalmiiksi noin 20 minuutissa. Se saavuttaa jopa 500 °C:n paistolämpötilan. Ooni Fyra 12 paistaa pizzan jopa 60 sekunnissa. Valmista aito kiviuunipizza helposti kotioloissa.

 

Ooni Fyra 12 -pizzauunilla valmistuu aidon tulen lämmössä paistettua pizzaa helposti kotioloissa. Ooni Fyra 12 -pizzauuni lämpenee paistovalmiiksi noin 10–20 minuutissa ja saavuttaa jopa 500 °C:n paistolämpötilan.

 

Herkullisen pizzan salaisuus on laadukas lämpöä varaava paistokivi, pizzauunille tyypillinen kuuman ilman kierto, joka virtaa myös pizzan yli, aito elävä tuli sekä korkea paistolämpötila. Pizza valmistuu nopeasti, jopa 60 sekunnin paistoajalla.

 

Ooni Fyra 12 -pizzauunia voi käyttää ruoanvalmistuskäyttöön hyväksytyillä pelleteillä, esimerkiksi pyökkipuusta nimenomaan pizzauunikäyttöön valmistetuilla Ooni Beech -pelleteillä. Huom! Lämmityskäyttöön tarkoitettua havupuupellettiä ei saa käyttää ruoanvalmistuksessa!

 

Kun pizzauuni ei ole käytössä, sen jalat voi taittaa kätevästi uunin alle ja savupiipunkin voi helposti irrottaa. Näin uuni tarvitsee myös vähemmän säilytystilaa.

 

Tekniset Tiedot

- pizzakiven mitat: L 33,6 x S 33,6 x K 1 cm
- pizzauunin mitat: L 41 x S 74 x K 73 cm
- takuu: 1 vuosi
- Paino 14.8 kg
- Korkeus 68 cm
- Pituus 26 cm
- Leveys 48 cm

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?