Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Pizzauuni Ooni Koda 12

Pizzauuni Ooni Koda 12

Pizzauuni Ooni Koda 12
Pizzauuni Ooni Koda 12Pizzauuni Ooni Koda 12Pizzauuni Ooni Koda 12Pizzauuni Ooni Koda 12Pizzauuni Ooni Koda 12
Pizzauuni Ooni Koda 12
Ooni Koda -pizzauunin materiaali on maalattu teräs sekä osittain ruostumaton teräs. Pizzakivi on hyvin lämpöä kestävää keraamista kordieriittia.
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
319,00 €

Pizzauuni Ooni Koda 12

Kaasutoiminen Ooni Koda 12 -pizzauuni lämpenee käyttövalmiiksi noin 20 minuutissa. Se saavuttaa jopa 500 °C:n paistolämpötilan. Ooni Koda 12 paistaa pizzan jopa 60 sekunnissa. Valmista aito kiviuunipizza helposti kotioloissa.

 

Kaasutoiminen Ooni Koda 12 -pizzauuni lämpenee paistovalmiiksi noin 15–20 minuutissa ja saavuttaa jopa 500 °C:n paistolämpötilan. Autenttisen pizzan salaisuus on laadukas, lämpöä varaava paistokivi, pizzauunille tyypillinen kuuman ilman kierto, joka virtaa myös pizzan yli, aito elävä tuli sekä korkea paistolämpötila. Pizza valmistuu nopeasti, jopa 60 sekunnin paistoajalla.

 

Ooni Koda -pizzauuni on nopea ottaa käyttöön, koska se on jo tehtaalla valmiiksi kasattu.

 

Ooni Koda 12 -pizzauuni toimii nestekaasulla, samanlaisella kaasupullolla kuin kaasugrillit. Ooni Koda 12 -pizzauuni on helppo ja turvallinen käyttää. Kaasupullo liitetään uuniin samalla tavalla kuin kaasugrillissä, avataan kaasuntulo pullosta ja käännetään uunin poltin palamaan säätönupista, jossa on myös integroitu sytytysjärjestelmä. Polttimen tehoa pystyy myös säätämään samaan tapaan kuin kaasugrilleissä. Kaasupolttimessa on erityisenä turvavarusteena liekinvarmistin, joka katkaisee kaasuntulon automaattisesti, jos liekki polttimessa jostain syystä, esimerkiksi tuulenpuuskan takia, sammuisi.

 

Mukana pakkauksessa on
- Ooni Koda 12 -pizzauuni
- neliön muotoinen pizzakivi

 

Tekniset Tiedot
- pizzakiven mitat: L 33,6 x S 33,6 x K 1 cm
- pizzauunin mitat: L 40 x S 63 x K 29,5 cm.
- teho: maks. 4 kW
- paino: noin 9,25 kg
- takuu: 1 vuosi

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?