Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Pizzauuni Ooni Pro 16

Pizzauuni Ooni Pro 16

Pizzauuni Ooni Pro 16
Pizzauuni Ooni Pro 16Pizzauuni Ooni Pro 16Pizzauuni Ooni Pro 16Pizzauuni Ooni Pro 16
Pizzauuni Ooni Pro 16
Ooni Pro 16 -pizzauunia voi käyttää usealla eri polttoaineella kuten hiilellä ja puulla sekä lisävarusteena myytävällä kaasupolttimella myös kaasulla
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
549,00 €
Mukana pakkauksessa on
- Ooni Pro 16 -pizzauuni
- rosterinen savupiippu
- neliosainen pizzakivi
- uunikintaat

Pizzauuni Ooni Pro 16

Ooni Pro 16 -pizzauunia voi käyttää usealla eri polttoaineella kuten hiilellä ja puulla sekä lisävarusteena myytävällä kaasupolttimella myös kaasulla. Lämpenee noin 20 minuutissa ja saavuttaa jopa 500 °C:n paistolämpötilan.

 

Valmista aito kiviuunipizza helposti kotioloissa. Ooni Pro 16 -pizzauuni lämpenee paistovalmiiksi noin 20 minuutissa ja saavuttaa jopa 500 °C:n paistolämpötilan. Herkullisen pizzan salaisuus on laadukas lämpöä varaava paistokivi, pizzauunille tyypillinen kuuman ilman kierto, joka virtaa myös pizzan yli, aito elävä tuli sekä korkea paistolämpötila. Pizza valmistuu nopeasti, jopa 60 sekunnin paistoajalla.

 

Ooni Pro 16 -pizzauunia voi käyttää usealla eri polttoaineella. Vakiona se toimii grillihiilillä ja pienillä puuklapeilla. Erikseen myytävällä Ooni Pro Gas Burner -polttimella sitä voi käyttää myös nestekaasulla. Kun pizzauuni ei ole käytössä, sen jalat voi taittaa kätevästi uunin alle ja savupiipunkin voi helposti irrottaa. Näin uuni tarvitsee vähemmän säilytystilaa.

 

Mukana pakkauksessa on
- Ooni Pro 16 -pizzauuni
- rosterinen savupiippu
- neliosainen pizzakivi
- uunikintaat

 

Mukana on myös Pizza Door -uuniluukku, joka mahdollistaa helpon tavan paistaa pizzaa, ilman että luukkua tarvitsee välillä avata tai sulkea. Lisäksi mukana on umpinainen Full Door -uuniluukku, joka monipuolistaa uunin käyttöä erilaisten herkkujen valmistukseen. Tämä luukku on varustettu ikkunalla, kahvalla sekä lämpömittarilla.

 

Tekniset tiedot
- pizzakiven mitat: L 450 x S 450 x K 15 mm
- pizzauunin mitat: L 490 x S 740 x K 790 mm
- paino: noin 22 kg
- takuu: 1 vuosi
- Paino 29.4 kg
- Korkeus 36 cm
- Pituus 80 cm
- Leveys 56.5 cm

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?