Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Traeger Pellettigrillit » Traeger Timberline 1300 pellettigrilli

Traeger Timberline 1300 pellettigrilli

TOIMITUSKULUITTA
Traeger Timberline 1300 pellettigrilli
Traeger Timberline 1300 pellettigrilliTraeger Timberline 1300 pellettigrilliTraeger Timberline 1300 pellettigrilliTraeger Timberline 1300 pellettigrilliTraeger Timberline 1300 pellettigrilliTraeger Timberline 1300 pellettigrilliTraeger Timberline 1300 pellettigrilliTraeger Timberline 1300 pellettigrilli
Traeger Timberline 1300 pellettigrilli
Timberline on valmistettu kaikenlaisille grillaajille pitmastereista takapihan grillausmestareihin
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
2 990,00 €

Traeger Timberline 1300 pellettigrilli

Timberline pellettigrillit ovat Traegerin lippulaivamallistoa, jossa grillien jokainen yksityiskohta on hiottu ammattitaitoisten grillausammattilaisten ja insinöörien työnnäytteeksi. Timberline on valmistettu kaikenlaisille grillaajille pitmastereista takapihan grillausmestareihin. Traeger Timberline vie grillauksen seuraavalle asteelle!

 

TRAEGER kehitti alkuperäisen pellettigrillin 30 vuotta sitten Mt. Angelissa, Oregonissa. Traeger on edelleen maailman myydyin puulla toimiva grilli, joka on hiottu täydellisyyteensä vuosikymmenien kovalla työllä ja grillaamisella. Traeger muuttaa tapaasi valmistaa ruokaa grillissä, sillä sen tasainen lämmöntuotto takaa herkulliset ateriat jokaisella grillauskerralla. Täytä grillinälkäsi Traegerin kanssa!

 

Kuusi tapaa täydelliseen ruoanvalmistukseen

 

Kun käynnistät Traegerisi, päästät sen todellisen voiman valloilleen. Traegerilla grillaat, savustat, paistat, paahdat, haudutat ja bbq-grillaat – onnistut kaikessa kuten ammattilainen, aina kyljyksistä puu-uunimaiseen pizzaan, savuiseen Mac & cheeseen ja jopa maistuvaan omenapiirakkaan, vain mielikuvituksesi on rajana!

 

Traegeria on helppo ja vaivaton käyttää, olitpa tekemässä ruokaa nopeasti ja korkealla lämmöllä tai hitaasti ja matalalla lämmöllä, Traeger pitää huolen, että sinulla on aikaa viihdyttää vieraita ja nauttia perheen kanssa ulkona vietetystä ajasta. Grillin digitaalisesta ohjauspaneelista säädät helposti lämpötilaa ja grillin lämmitysjärjestelmä pitää huolen syötettävän pelletin määrästä, kuten kotiuunisi termostaatti pitää huolta lämpötilasta. Grillissä on puhallin, jonka tehtävänä on syöttää ilmaa polttimolle, jolloin pelletin palaminen on tehokasta ja tasaista.

 

Tukevarunkoisen Timberline grillin pesä on tuplarunkoinen ja ilmatiiviin kuvun ansiosta lämpö, sekä savunaromi siirtyy tasaisesti ruokaan, jota olet valmistamassa. Tynnyrin muotoinen grillipesä on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja sen paistokammiossa on kolmella tasolla jykevästä ruostumattomasta teräksestä valmistetut avoritilät, jotka ovat helposti ulosvedettävissä. Alimman ritilän korkeutta voidaan vaihtaa helposti, riippuen ollaanko savustamassa vai ruskistamassa. Ruoanlaitosta aiheutuvat nesteet ja rasva valuvat paistokammion pohjalla olevan rasvapellin päälle, josta ne ohjautuvat rasvakeräysjärjestelmän kautta rasvakuppiin, nämä osat tulisi puhdistaa jokaisen käytön jälkeen.

 

Timberline ei ole ainoastaan pellettigrilli vaan aivan uudenlainen tapa grillata. Ruoanlaiton mahdollisuudet ovat rajoittamattomat, grillin lämpötilaa voidaan säätää laajasti 73-260 asteen välillä. Timberline grilleissä on Super smoke-toiminto, jolla saat lisättyä savun määrää, kun käytät grilliä 74-104 asteen välillä. Kannelliseen pellettisäiliöön mahtuu Traegerin pellettiä 10,9 kg, joten polttoainetta riittää tuntien grillaushetkiin. Voit tarkastaa säiliössä olevan pelletin määrän helposti grillin ohjauspaneelista tai älylaitteellesi ladatusta Traeger appista. Ohjelma myös lähettää älylaitteelle hälytyksen, mikäli pelletit ovat vähissä. Käyttämällä Traegerin pellettiä varmistut oikeanlaisesta grillin toiminnasta ja herkullisesta lopputuloksesta.

 

Grillin etuosassa on mausteille ja tarvikkeille ruostumattomasta teräksestä valmistettu etulevy, sivulla tukeva rosteripintainen sivupöytä tarvikekoukuilla, sekä magneettisesti kiinnittyvä bambupuinen leikkuulauta pellettisäiliön yläpuolella. Grillin virtajohdolle on omat koukkunsa, johon se on helppo asettaa roikkumaan, kun grilliä ei käytetä. Grillin mukana toimitetaan yksi lämpötila-anturi, jolle on läpivienti grillin sivussa. Lämpötila-anturille on oma säilytyslokeronsa pellettisäiliön yläosassa.

 

Grillin ohjauspaneelin näytöstä voit seurata grillin sisälämpötilaa avaamatta kupua. Timberline pellettigrillin ohjauspaneelissa on myös ajastustoiminto, joka piippaa, kun asettamasi aika on kulunut. Traegerin Timberline on varustettu WiFi ominaisuudella, joka tarkoittaa, että voit ohjata grilliäsi älylaitteellasi lataamalla Traegerin appin. Ohjelmasta löydät automaattisen lämpötilasäädön ja -asetuksien lisäksi, myös reseptit, jotka voit ohjelmoida suoraan grilliisi. Grilli hoitaa ruoan valmistumisen, sinun täytyy ainoastaan asettaa valmistettava ruoka grilliin ja antaa grillin hoitaa loput puolestasi. Voit myös asettaa jo valmiina olevaan reseptiin haluamasi valmistusajan ja jakaa tiedon ystävällesi, jolla on Traeger WiFi pellettigrilli. Mikäli sattuisit olemaan kaupassa hakemassa viimeistä ainesosaa illalliseen ja ohjelma ilmoittaa ruoan olevan valmis, voit asettaa ohjelmasta ”keep warm-pidä lämpimänä” toiminnon päälle ja sinun ei tarvitse huolestua ruoan ylikypsymisestä. Painamalla ”keep warm-pidä lämpimänä” toimintoa, grillin lämpötila asettuu 75 asteeseen ja ruoka pysyy lämpimänä, kunnes olet taas kotona!

 

Tehontarve 300 W ensimmäisen 4 minuutin aikana sitten 50 W tunnissa.

 

Tekniset Tiedot
- Grillauskorkeus -
- Grillausala (lxs) 86x103, 86x35 ja 86x23 cm, 8387 cm2
- Grillausalan materiaali ruostumaton teräs
- Lämpömittari digitaalinen lämmönsäätö 73-260°C
- Lämpöritilä -
- Pyörät 2 kpl
- Mitat (lxsxk) 147x69x122 cm

 

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?