Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Weber Grillit » KAASUGRILLI WEBER GENESIS II E-410 GBS MUSTA

KAASUGRILLI WEBER GENESIS II E-410 GBS MUSTA

KAASUGRILLI WEBER GENESIS II E-410 GBS MUSTA
KAASUGRILLI WEBER GENESIS II E-410 GBS MUSTAKAASUGRILLI WEBER GENESIS II E-410 GBS MUSTAKAASUGRILLI WEBER GENESIS II E-410 GBS MUSTAKAASUGRILLI WEBER GENESIS II E-410 GBS MUSTAKAASUGRILLI WEBER GENESIS II E-410 GBS MUSTAKAASUGRILLI WEBER GENESIS II E-410 GBS MUSTA
KAASUGRILLI WEBER GENESIS II E-410 GBS MUSTA
Nauti suorituskykyisestä GS4-grillausjärjestelmästä, kätevästä iGrill 3 -yhteensopivuudesta sekä GBS-grilliritilän tarjoamista mahdollisuuksista
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
1 399,00 €

KAASUGRILLI WEBER GENESIS II E-410 GBS MUSTA

Neljän polttimen grilli on täydellinen kumppani grillaamiseen. Nauti suorituskykyisestä GS4-grillausjärjestelmästä, kätevästä iGrill 3 -yhteensopivuudesta sekä GBS-grilliritilän tarjoamista mahdollisuuksista.

 

Genesis® II E-410 GBS on monipuolinen kaasugrilli, jossa on innovatiivinen GS4-grillausjärjestelmä. Korkealuokkaisessa kaasugrillissä on suuri grillausala, neljä tehokasta poltinta ja posliiniemaloidut valurautaiset grillausritilät.

 

Weber Genesis® II -kaasugrillin ostajalle iGrill 3 -lämpömittari kaupan päälle! Kampanjan aikana 16.3.-19.4.2020 ostettu grilli tulee rekisteröidä osoitteessa https://www.weber.com/FI/fi/rekisteröi/ viimeistään 17.5.2020. Weber toimittaa mittarin asiakkaalle veloituksetta onnistuneen rekisteröinnin jälkeen.

 

GS4-grillausjärjestelmän Infinity-sytytys, tehokkaat polttimet, makua korostavat Flavorizer Bars -lämmönjakolevyt ja rasvanhallintajärjestelmä tekevät grillauksesta helppoa. Infinity-sähkösytytys varmistaa toimintavarman sytytyksen jokaisella käyttökerralla. Tehokkaat polttimet levittävät lämmön tasaisesti koko grilliritilän alueelle. Flavorizer Bars -tangot korostavat ruoan makua, kun ritilältä tippuva rasva muodostaa savua osuessaan tankoihin. Rasvanhallintajärjestelmän ansiosta grilli on helppo puhdistaa. Ylimääräinen rasva ohjautuu rasva-astiaan, joka voidaan vaihtaa tarvittaessa.

 

Grillin posliiniemaloitu kansi pitää lämmön tiiviisti sisäpuolella, ja lämpötila on helppo tarkistaa kannessa olevasta mittarista. Kannen alapuolella on Tuck-Away-lämmitysteline, joka pitää ruoan lämpimänä. Kaasugrilli sisältää Gourmet BBQ System -grilliritilän, jonka irrotettavan pyöreän keskiosan tilalle voi vaihtaa minkä tahansa Gourmet BBQ System -välineen, kuten pizzakiven tai paistolevyn.

 

Kaasugrillissä on kaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua sivutasoa, joilla on tilaa mausteille ja tarjoiluastioille. Pihdit, lastat ja muut grillausvälineet ovat mukavasti käden ulottuvilla sivutasojen koukkuihin ripustettuina. Grilli on helposti siirrettävissä pyörien avulla.

 

Kaasugrillissä on iGrill-valmius helpottamaan täydellisen grillaustuloksen saavuttamista. iGrill 3 -lämpömittarilla voi seurata sovelluksen kautta jopa neljää lämpömittarin anturia. Sovellus ilmoittaa kun ruoka on valmista tarjoiltavaksi.

 

Tekniset Tiedot
- pääpolttimet: 4 kpl, teho 14,07 kW
- kaasunkulutus: propaani 1008 g/h
- grillausala: 86 x 48 cm
- lämmitystelineen koko: 84 x 15 cm
- mitat (kansi kiinni): 120 x 166 x 74 cm
- mitat (kansi auki): 158 x 166 x 79 cm
- välinekoukut: 6 kpl
- kääntyvät lukittuvat pyörät: 2 kpl
- tukevat säänkestävät pyörät: 2 kpl
- väri: musta
- Paino 68kg

 

Ominaisuudet
- posliiniemaloitu kansi
- posliiniemaloidut valurautaiset Gourmet BBQ System -grilliritilät
- tehokkaat polttimet ruostumatonta terästä
- makua korostavat Flavorizer Bars -lämmönjakolevyt
- rasvanhallintajärjestelmä
- lämpömittari kannessa
- Infinity-sähkösytytys
- sivutasot ruostumatonta terästä
- kiinteä kaasupulloteline

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?