Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Weber Grillit » KAASUGRILLI WEBER GENESIS II SP-435 GBS RST

KAASUGRILLI WEBER GENESIS II SP-435 GBS RST

KAASUGRILLI WEBER GENESIS II SP-435 GBS RST
KAASUGRILLI WEBER GENESIS II SP-435 GBS RSTKAASUGRILLI WEBER GENESIS II SP-435 GBS RSTKAASUGRILLI WEBER GENESIS II SP-435 GBS RSTKAASUGRILLI WEBER GENESIS II SP-435 GBS RSTKAASUGRILLI WEBER GENESIS II SP-435 GBS RSTKAASUGRILLI WEBER GENESIS II SP-435 GBS RSTKAASUGRILLI WEBER GENESIS II SP-435 GBS RSTKAASUGRILLI WEBER GENESIS II SP-435 GBS RST
KAASUGRILLI WEBER GENESIS II SP-435 GBS RST
Neljä poltinta, valtava grillausala, tehokas GS4-grillausjärjestelmä ja iGrill -yhteensopivuus palvelevat isompaakin ruokakuntaa
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
2 449,00 €

KAASUGRILLI WEBER GENESIS II SP-435 GBS RST

Neljä poltinta, valtava grillausala, tehokas GS4-grillausjärjestelmä ja iGrill -yhteensopivuus palvelevat isompaakin ruokakuntaa. Ylellisyyttä rosterigrilliin tuovat ovellinen vaunu, sivukeitin ja Summit-grilleistä tuttu tehopoltin.

 

Genesis® II SP-435 GBS on korkealuokkainen kaasugrilli, jossa on tehokas GS4-grillausjärjestelmä ja suuri grillausala. Grillissä on neljä pääpoltinta, posliiniemaloidut valurautaiset grillausritilät, sivukeitin ja tehopoltin ruskistamiseen.

 

GS4-grillausjärjestelmän Infinity-sytytys, tehokkaat polttimet, makua korostavat Flavorizer Bars -lämmönjakolevyt ja rasvanhallintajärjestelmä tekevät grillauksesta helppoa. Infinity-sähkösytytys varmistaa toimintavarman sytytyksen ja tehokkaat polttimet levittävät lämmön tasaisesti koko grilliritilän alueelle. Flavorizer Bars -tangot korostavat ruoan makua, kun ritilältä tippuva rasva muodostaa savua osuessaan tankoihin. Grilli on helppo puhdistaa, sillä ylimääräinen rasva ohjautuu rasva-astiaan, joka voidaan vaihtaa tarvittaessa.

 

Sear Station -tehopoltin kuumentaa yhden alueen paljon kuumemmaksi nopeuttaen ruskistamista. Grillin ruostumattomassa teräskannessa on lämpömittari. Kannen alla on Tuck-Away-lämmitysteline, joka pitää ruoan lämpimänä. Kaasugrilli sisältää Gourmet BBQ System -grilliritilän, jonka irrotettavan pyöreän keskiosan tilalle voi vaihtaa minkä tahansa GBS-välineen, kuten pizzakiven tai paistolevyn.

 

Pihdit, lastat ja muut välineet ovat käden ulottuvilla sivutasojen koukkuihin ripustettuina. Grillikaapissa säilyvät kaikki grillaustarvikkeet ruostumattomien teräsovien takana. Grilli on helposti siirrettävissä pyörien avulla.

 

Tekniset Tiedot
- pääpolttimet: 4 kpl, teho 14,07 kW
- Sear station -tehopoltin ruskistamiseen: 2,64 kW
- sivukeitin: 3,52 kW
- kaasunkulutus: propaani 1444 g/h
- grillausala: 86 x 48 cm
- lämmitystelineen koko: 84 x 15 cm
- mitat (kansi kiinni): 120 x 166 x 74 cm
- mitat (kansi auki): 158 x 166 x 79 cm
- sivutasot: 2 kpl
- välinekoukut: 6 kpl
- kääntyvät lukittuvat pyörät: 2 kpl
- tukevat säänkestävät pyörät: 2 kpl
- Paino 75Kg

 

Ominaisuudet
- kansi, sivutasot ja grillikaapin ovet ruostumatonta terästä
- posliiniemaloidut valurautaiset Gourmet BBQ System -grilliritilät
- tehokkaat polttimet ruostumatonta terästä
- makua korostavat Flavorizer Bars -lämmönjakolevyt
- rasvanhallintajärjestelmä
- Infinity-sähkösytytys
- lämpömittari kannessa
- yhteensopiva iGrill 3 -lämpömittarin kanssa
- kiinteä kaasupulloteline

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?