Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Weber Grillit » KAASUGRILLI WEBER SPIRIT II E-320 GBS MUSTA

KAASUGRILLI WEBER SPIRIT II E-320 GBS MUSTA

KAASUGRILLI WEBER SPIRIT II E-320 GBS MUSTA
KAASUGRILLI WEBER SPIRIT II E-320 GBS MUSTAKAASUGRILLI WEBER SPIRIT II E-320 GBS MUSTAKAASUGRILLI WEBER SPIRIT II E-320 GBS MUSTAKAASUGRILLI WEBER SPIRIT II E-320 GBS MUSTAKAASUGRILLI WEBER SPIRIT II E-320 GBS MUSTAKAASUGRILLI WEBER SPIRIT II E-320 GBS MUSTAKAASUGRILLI WEBER SPIRIT II E-320 GBS MUSTAKAASUGRILLI WEBER SPIRIT II E-320 GBS MUSTAKAASUGRILLI WEBER SPIRIT II E-320 GBS MUSTAKAASUGRILLI WEBER SPIRIT II E-320 GBS MUSTA
KAASUGRILLI WEBER SPIRIT II E-320 GBS MUSTA
GS4-grillausjärjestelmän, iGrill 3 -yhteensopivuuden, GBS-ritilän ja sivukeittimen ansiosta grillaaminen on helppoa, kivaa ja vaivatonta
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
699,00 €

KAASUGRILLI WEBER SPIRIT II E-320 GBS MUSTA

Kolmella polttimella varustettu grilli. GS4-grillausjärjestelmän, iGrill 3 -yhteensopivuuden, GBS-ritilän ja sivukeittimen ansiosta grillaaminen on helppoa, kivaa ja vaivatonta. Saatavana mustana ja rosterisena.

 

Spirit II E-320 GBS on laadukas kaasugrilli, jossa on tehokas GS4-grillausjärjestelmä. Monipuolisessa kaasugrillissä on kolme poltinta, posliiniemaloitu grilliritilä ja sivukeitin.

 

Spirit II E-320 GBS on laadukas Weber-kaasugrilli, jonka kattavat ominaisuudet varmistavat onnistuneet grilliherkut. Weber-grilli on varma valinta jokaiselle grillaajalle.

 

GS4-grillausjärjestelmän Infinity-sytytys, tehokkaat polttimet, makua korostavat Flavorizer Bars -lämmönjakolevyt ja rasvanhallintajärjestelmä tekevät grillauksesta helppoa. Infinity-sytytys varmistaa toimintavarman sytytyksen jokaisella käyttökerralla. Tehokkaat polttimet levittävät lämmön tasaisesti, jolloin ruoka kypsyy tasaisesti koko grilliritilän alueella. Sopivasti kulmaan käännetyt Flavorizer Bars -tangot korostavat ruoan makua, kun ritilältä tippuva rasva muodostaa savua osuessaan tankoihin. Rasvanhallintajärjestelmän ansiosta grilli on helppo puhdistaa. Ylimääräinen rasva ohjautuu rasva-astiaan, joka voidaan vaihtaa tarvittaessa.

 

Grillin posliiniemaloitu kansi pitää lämmön tiiviisti sisäpuolella, ja lämpötila on helppo tarkistaa kannessa olevasta mittarista. Kannen alapuolella on lämmitysteline, joka pitää ruoan lämpimänä. Kaasugrilli sisältää Gourmet BBQ System -grilliritilän, jonka irrotettavan pyöreän keskiosan tilalle voi vaihtaa minkä tahansa Gourmet BBQ System -välineen, kuten pizzakiven tai paistolevyn.

 

Kaasugrillissä on kaksi sivutasoa, joista toinen voidaan taittaa alas tilan säästämiseksi. Pihdit, lastat ja muut grillausvälineet ovat mukavasti käden ulottuvilla sivutasojen koukkuihin ripustettuina. Grillissä on kaksi tukevaa ja säänkestävää pyörää.

 

Kaasugrillissä on iGrill-valmius helpottamaan täydellisen grillaustuloksen saavuttamista. Erikseen myytävällä iGrill 3 -lämpömittarilla voi seurata sovelluksen kautta jopa neljää lämpömittarin anturia. Sovellus ilmoittaa kun ruoka on valmista tarjoiltavaksi.

 

Tekniset Tiedot
- pääpolttimet: 3 kpl, teho 8,79 kW
- sivukeitin: 3,52 kW
- grillausala: 60 x 46 cm
- lämmitystelineen koko: 55,7 x 11,4 cm
- mitat (kansi kiinni): 113 x 132 x 69 cm
- mitat (kansi auki): 145 x 132 x 66 cm
- sivutasot: 2 kpl
- välinekoukut: 6 kpl
- tukevat säänkestävät pyörät: 2 kpl
- Paino 55kg

 

Ominaisuudet
- posliiniemaloitu kansi
- posliiniemaloitu Gourmet BBQ System -grilliritilä
- tehokkaat polttimet ruostumatonta terästä
- sivukeitin
- posliiniemaloidut Flavorizer Bars -lämmönjakolevyt
- rasvanhallintajärjestelmä
- Infinity-sytytys
- lämpömittari kannessa
- yhteensopiva iGrill 3 -lämpömittarin kanssa (myydään erikseen)
- vasen sivutaso taitettavissa alas

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?