Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Weber Grillit » KAASUGRILLI WEBER SPIRIT II S-210 GBS

KAASUGRILLI WEBER SPIRIT II S-210 GBS

KAASUGRILLI WEBER SPIRIT II S-210 GBS
KAASUGRILLI WEBER SPIRIT II S-210 GBS
Kahdella polttimella varustettu grilli. GS4-grillausjärjestelmän, iGrill 3 -yhteensopivuuden ja GBS-ritilän ansiosta grillaaminen on helppoa, kivaa ja vaivatonta
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
549,00 €

KAASUGRILLI WEBER SPIRIT II S-210 GBS

Kahdella polttimella varustettu grilli. GS4-grillausjärjestelmän, iGrill 3 -yhteensopivuuden ja GBS-ritilän ansiosta grillaaminen on helppoa, kivaa ja vaivatonta. Saatavana mustana ja rosterisena.

 

Spirit II S-210 GBS on kompakti kaasugrilli, jossa on tehokas GS4-grillausjärjestelmä. Laadukkaassa kaasugrillissä on kaksi poltinta ja posliiniemaloitu grilliritilä. Grillin kansi on ruostumatonta terästä.

 

Spirit II S-210 GBS on laadukas Weber-kaasugrilli, jonka kattavat ominaisuudet varmistavat onnistuneet grilliherkut. Weber-grilli on varma valinta jokaiselle grillaajalle.

 

GS4-grillausjärjestelmän Infinity-sytytys, tehokkaat polttimet, makua korostavat Flavorizer Bars -lämmönjakolevyt ja rasvanhallintajärjestelmä tekevät grillauksesta helppoa. Infinity-sytytys varmistaa helpon sytytyksen. Tehokkaat polttimet levittävät lämmön tasaisesti koko grilliritilän alueelle. Flavorizer Bars -tangot korostavat ruoan makua, kun ritilältä tippuva rasva muodostaa savua osuessaan tankoihin. Rasvanhallintajärjestelmän ansiosta grilli on helppo puhdistaa. Ylimääräinen rasva ohjautuu rasva-astiaan, joka voidaan vaihtaa tarvittaessa.

 

Grillin ruostumattomasta teräksestä valmistettu kansi pitää lämmön tiiviisti sisäpuolella, ja lämpötila on helppo tarkistaa kannessa olevasta mittarista. Kannen alla on lämmitysteline, joka pitää ruoan lämpimänä. Kaasugrilli sisältää Gourmet BBQ System -grilliritilän, jonka irrotettavan pyöreän keskiosan tilalle voi vaihtaa minkä tahansa GBS-välineen, kuten pizzakiven tai paistolevyn.

 

Kaasugrillissä on kaksi sivutasoa, joista toinen voidaan taittaa alas tilan säästämiseksi. Pihdit, lastat ja muut grillausvälineet ovat mukavasti käden ulottuvilla sivutasojen koukkuihin ripustettuina. Grillin kyljessä on kiinteä teline kaasupulloa varten. Grillissä on kaksi tukevaa ja säänkestävää pyörää.

 

Kaasugrillissä on iGrill-valmius helpottamaan täydellisen grillaustuloksen saavuttamista. Erikseen myytävällä iGrill 3 -lämpömittarilla voi seurata sovelluksen kautta jopa neljää lämpömittarin anturia. Sovellus ilmoittaa kun ruoka on valmista tarjoiltavaksi.

 

Tekniset Tiedot
- pääpolttimet: 2 kpl, teho 7,77 kW
- kaasunkulutus: propaani 565 g/h
- grillausala: 51 x 46 cm
- lämmitystelineen koko: 46,8 x 11,4 cm
- mitat (kansi kiinni): 113 x 122 x 69 cm
- mitat (kansi auki): 145 x 122 x 66 cm
- sivutasot: 2 kpl
- välinekoukut: 6 kpl
- tukevat säänkestävät pyörät: 2 kpl
- Takuu 120kk
- Paino 36kg

 

Ominaisuudet
- kansi ruostumatonta terästä
- posliiniemaloitu Gourmet BBQ System -grilliritilä
- tehokkaat polttimet ruostumatonta terästä
- posliiniemaloidut Flavorizer Bars -lämmönjakolevyt
- rasvanhallintajärjestelmä
- Infinity-sytytys
- lämpömittari kannessa
- yhteensopiva iGrill 3 -lämpömittarin kanssa (myydään erikseen)
- vasen sivutaso taitettavissa alas
- kiinteä kaasupulloteline

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?