Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Weber Grillit » KAASUGRILLI WEBER SUMMIT E-670

KAASUGRILLI WEBER SUMMIT E-670

KAASUGRILLI WEBER SUMMIT E-670
KAASUGRILLI WEBER SUMMIT E-670KAASUGRILLI WEBER SUMMIT E-670KAASUGRILLI WEBER SUMMIT E-670KAASUGRILLI WEBER SUMMIT E-670KAASUGRILLI WEBER SUMMIT E-670KAASUGRILLI WEBER SUMMIT E-670KAASUGRILLI WEBER SUMMIT E-670
KAASUGRILLI WEBER SUMMIT E-670
Kaikkien Weber-kaasugrillien kuningas. Summit® 670-grilliä suurempaa ei ole – kuusi poltinta, sivupoltin, Tuck Away™ -grillivarras, savustuslaatikko, infrapunapoltin. Laatua ja ylellisyyttä.
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
3 590,00 €

KAASUGRILLI WEBER SUMMIT E-670

Kaikkien Weber-kaasugrillien kuningas. Summit® 670-grilliä suurempaa ei ole – kuusi poltinta, sivupoltin, Tuck Away™ -grillivarras, savustuslaatikko, infrapunapoltin. Laatua ja ylellisyyttä.

 

Weber Summit® E-670 on kaikkien Weber-kaasugrillien kuningas. Korkealaatuisessa kuuden polttimen grillissä on useita ylellisiä ominaisuuksia, kuten sivupoltin, Tuck Away™ -grillivarras, savustuslaatikko, infrapunapoltin sekä hyvin säilytystilaa kaasupullolle tai grillausvälineille. Grillin kokonaisteho 17,6 kW. Grillausala 80 x 49 cm.

 

Tämä upea kuuden polttimen grilli tarjoaa reilusti grillaustehoa vaikka päivittäiseen grillaukseen. Laadukkaista ja kestävistä materiaaleista tehty grilli kestää käyttöä pitkän aikaa. Ruostumattomasta teräksestä tehdyt polttimet ja ritilät kestävät hyvin säänvaihteluita sekä käytön aiheuttamaa kulutusta. Grillipesä on vahvaa valualumiinia. Posliiniemaloitu pohja ja kansi.

 

Elektroninen Snap-Jet™ -sytytysjärjestelmä sytyttää grillin nopeasti ja tehokkaasti, sekä kätevien säätimien avulla lämpötilaa voidaan säätää portaattomasti. Mukana toimitettavat Gourmet BBQ -grilliritilä ja Tuck Away™ -grillivarras tuovat lisää mahdollisuuksia ruoanlaittoon.

 

Tekniset tiedot
- 6 poltinta, ruostumatonta terästä
- poltinten kokonaisteho 17,6 kW
- infrapunapoltin 3,1 kW
- sivupoltin
- ruskistusyksikkö
- savustuslaatikko
- grillausala 96 x 49 cm
- grillin mitat 145 x 188 x 76 cm
- Snap-Jet™ -sytytysjärjestelmä
- posliiniemaloitu kansi
- ruostumattomat grilliritilät
- kannessa lämpömittari
- valaistut lämmön säätimet ja kahvat

 

Grillin alaosassa on hyvin säilytystilaa esimerkiksi kaasupullon tai grillausvälineiden varastointiin. Grillin alla on säänkestävät, grillin liikuttamista helpottavat pyörät, joista kaksi on lukittavissa. Pakkaus sisältää kaasuletkun ja kaasupulloon tarvittavan matalapainesäätimen. Kaasupullo myydään erikseen.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?