Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Weber Grillit » SÄHKÖGRILLI WEBER PULSE 2000 JALUSTALLA

SÄHKÖGRILLI WEBER PULSE 2000 JALUSTALLA

SÄHKÖGRILLI WEBER PULSE 2000 JALUSTALLA
SÄHKÖGRILLI WEBER PULSE 2000 JALUSTALLASÄHKÖGRILLI WEBER PULSE 2000 JALUSTALLASÄHKÖGRILLI WEBER PULSE 2000 JALUSTALLASÄHKÖGRILLI WEBER PULSE 2000 JALUSTALLASÄHKÖGRILLI WEBER PULSE 2000 JALUSTALLASÄHKÖGRILLI WEBER PULSE 2000 JALUSTALLA
SÄHKÖGRILLI WEBER PULSE 2000 JALUSTALLA
Vaunulla varustetussa Pulse 2000 -sähkögrillissä on kaksi sähkötoimista grillausaluetta sekä monia ensiluokkaisia ominaisuuksia. Kokonaisteho 2,2 kW.
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
995,00 €

SÄHKÖGRILLI WEBER PULSE 2000 JALUSTALLA

Weber Pulse 2000 on paljon enemmän kuin tavallinen sähkögrilli. Kaksi säädettävää grillausaluetta, iGrill-tekniikka ja erinomainen suorituskyky pitävät huolen, että voit nauttia grilliherkuista myös ilman omaa pihaa. Kokonaisteho 2,2 kW.

 

Vaunulla varustetulla Pulse 2000 -sähkögrillillä voi valmistaa aina sekä kauniisti paistuneita pihvejä että herkullisia grillattuja vihanneksia ilman sytytysnesteitä tai kaasuja. Grillin kaksi sähkötoimista grillausaluetta sekä monet ensiluokkaiset ominaisuudet varmistavat, että grillauksessa yhdistyvät kaupunkimaisen elämän mukavuus ja pihakeittiön herkulliset maut. Vaunullinen malli takaa hyvän työskentelykorkeuden, säilytystilaa tarvikkeille ja lisää työskentelytilaa.

 

Laadukkaan Weber-sähkögrillin posliiniemaloidulla valurautaritilöillä valmistat maittavat grilliruuat helposti ja huoltovapaasti, sillä niitä ei tarvitse öljytä eikä rasvata. Grillausala on jaettu kahteen osaan ja ritilät ovat irrotettavissa ja korvattavissa vaikkapa valurautaparilalla. Pulse 2000 -sähkögrillissä on kaksi erikseen elektronisesti ja portaattomasti säädettävää sähkövastusta, joten voit toisella puolella valmistaa kovalla lämmöllä vaikkapa pihvejä ja toisella puolella miedommalla lämmöllä esimerkiksi grillivihanneksia.

 

Edistyksellinen iGrill-tekniikka takaa täydellisen kypsyyden ja grillaustuloksen joka kerta. Ilmaiseen Weber iGrill -sovellukseen yhdistettävä paistolämpömittari valvoo jopa neljän eri lihan kypsymistä koko grillauksen ajan ja ilmoittaa Bluetooth®-yhteyden avulla älylaitteellasi, milloin ruoka on saavuttanut halutun sisälämpötilan. Mukana toimitetaan kaksi lämpötila-anturia, mutta grillissä on paikka yhteensä neljälle anturille.

 

Pulse 2000 on helppo puhdistaa, sillä rasva ja ruoantähteet kerääntyvät grillin pohjalla olevaan vaihdettavaan tiputusastiaan. Grilliritilöiden puhdistukseen riittää mainiosti kuuma grilli, grilliharja ja lyhyt harjaus. Perusteellisempaan pudistukseen käytä Weber-grillinpuhdistusaineita.

 

Ominaisuudet
- integroitu iGrill-tekniikka
- kahdella erikseen säädettävällä vyöhykkeellä grillaaminen
- edestä vaihdettava tiputusastia
- portaaton ja elektroninen lämpötilansäätö
- led-näytöllinen lämpömittari näyttää lämmön asteen tarkkuudella
- vikavirtasuojalla varustettu virtapainike
- pidike johdon kiinnittämiseen turvallisesti

 

Tekniset tiedot
- grilliritilät posliiniemaloitua valurautaa
- kansi ja alaosa valettua alumiinia
- lasikuituvahvisteinen nailonrunko
- irrotettava sivutaso ruostumattomasta teräksestä
- avovaunumalli
- mitat kansi ja taso auki 146 x 112 x 76 cm
- mitat kansi kiinni ja taso auki 107 x 112 x 65 cm
- vaunun leveys sivutaso alas laskettuna 90 cm
- grillausalue 49 x 39 cm
- teho 2200 W

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?