Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Ulkoporeammeet & Paljut » Kirami Family M CULT-si Kylpytynnyri

Kirami Family M CULT-si Kylpytynnyri

Kirami Family M CULT-si Kylpytynnyri
Kirami Family M CULT-si Kylpytynnyri Kirami Family M CULT-si Kylpytynnyri
Kirami Family M CULT-si Kylpytynnyri
Kylpytynnyri Kirami Family M CULT-si ST hiilenmusta/harma
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
2 399,00 €

Kirami Family M CULT-si Kylpytynnyri

Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti käytännöllisyyteen ja turvallisuuteen. Tynnyrin sisäaskelma helpottaa tynnyriin kiipeämistä ja sieltä nousemista. Askelmaa voi käyttää myös istumiseen.

 

Kirami Family M on puulämmitteinen kylpytynnyri, jonka suunnittelussa on otettu huomioon koko perheen tarpeet iästä riippumatta. Sisäaskelma helpottaa tynnyriin kiipeämistä ja sieltä nousemista. Askelmalla voi myös istua.

 

Kirami Family on puulämmitteinen palju, joka on kehitetty lasten, ikäihmisten ja liikuntarajoitteisten tarpeet huomioiden. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käytännöllisyyteen ja turvallisuuteen.

 

Kylpytynnyrin ulkokuori on mustan hiilen sävyisellä petsillä käsiteltyä suomalaista kuusipaneelia, joka säilyttää siistin ulkonäkönsä pitkään. Muovisen sisäaltaan harmaa väri on ajaton ja monenlaiseen ympäristöön sopiva. Kylpytynnyrin lämmittimenä toimii ulkopuolinen harmaan sävyinen CULT-kamiina, joka soveltuu pienten altaiden lämmitykseen. Lämmityskamiinan bruttoteho on 36 kW ja veteen siirtyvä nettoteho 22 kW. Kamiina on valmistettu korkealuokkaisesta merialumiinista, joka johtaa hyvin lämpöä.

 

- turvallinen ja helppohoitoinen palju
- sisäaskelma helpottaa altaaseen kulkua
- ulkokuori suomalaista kuusipaneelia ja sisäallas muovia
- ulkopuolinen 22 kW:n lämmityskamiina korkealaatuista merialumiinia
- soveltuu 3–5 kylpijälle

 

Kylpytynnyri sijoitetaan tasaiselle ja täyden altaan kestävälle alustalle. Pohja voidaan tasata esimerkiksi kivimurskeella tai se voidaan valaa betonista. EPS-pohjaisten altaiden alustan tulee olla tasainen, eikä niitä voi asentaa juoksujen päälle. Myös veden tyhjentäminen on otettava huomioon kun valitaan paikkaa kylpytynnyrille. Vedet voidaan johtaa tarvittaessa sivummalle letkulla. Kamiinan vastakkaisella puolella sijaitsevaan veden poistoventtiiliin sopii sisämitaltaan 38 mm:n letku.

 

Paloturvallisuuden huomioiminen on erittäin tärkeää. Kamiinan savupiippu tulee sijoittaa riittävän kauas palavista materiaaleista ja palavista rakenteista sekä sivu- että korkeussuunnassa. Kamiinaa ei saa koskaan sytyttää, jos allas on tyhjä tai täytetty vajaasti. Altaan saa tyhjentää vasta sitten, kun kamiinan tuli on sammunut ja hiillos hiipunut. Kamiinan ohjeista sekä kamiinan kyltistä löytyvät altaan minimitäyttötiedot.

 

Allas tulee pestä ja kuivata säännöllisesti. Talvipakkasilla palju tyhjennetään huolellisesti, jotta allas ei pääse jäätymään. Poistoventtiili jätetään puoliksi auki-asentoon, jotta altaaseen mennyt vesi pääsee poistumaan, eivätkä venttiili ja putket jäädy. Vaihtoehtoisesti jäätymisen voi estää riittävällä lämmityksellä.

 

Tekniset Tiedot
- täyttötilavuus: 890 l
- tilavuus: 1370 l
- ulkohalkaisija: 170 cm
- altaan korkeus: 110 cm
- syvyys: 91 cm
- paino: 141 kg
- pituus: 258 cm
- leveys: 170 cm
- korkeus: 210 cm

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?