Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Ulkoporeammeet & Paljut » Kirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube EP

Kirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube EP

TOIMITUSKULUITTA
Kirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube EP
Kirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube EPKirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube EPKirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube EPKirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube EPKirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube EPKirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube EPKirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube EPKirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube EPKirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube EPKirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube EPKirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube EP
Kirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube EP
Tilavuus 4-6hlöä, 1450l Cube 30 kW-kamiinalla ja Eco Plank pinnalla. eri värejä.
Saatavuus Varastossa
Vaihtoehto
Määrä kpl
Hinta
2 539,00 €
Tuoteperheen Cozy-tynnyreissä yhdistyvät vahva rakenne, ergonominen muotoilu ja monipuoliset verhoilumahdollisuudet. 2-kamiina vaihtoehtoa!

Kirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube EP Eco Plank pinnalla. eri värejä

Comfort-sarjan kylpytynnyrit tarjoavat mukavuutta ja modernia tyyliä huolettomalle kylpijälle. Cozy tynnyreissä on ergonomiset penkit ja samettisen sileä "hippusävytetty" sisäpinta, jossa valittavissa kaksi väriä. Ulkopuolelle on saatavana kattava materiaali ja värivalikoima eri puulajeista aina kierrätysmuoviin ja komposiitteihin asti. Reunakaulus on niskalle mukava ilmatäytteinen kumireunus.

Lämmitimeksi Cozy tynnyreihin voi valita muotoilultaan selkeät ja ajattomat Macu tai Cube- kamiinat, joilla altaan lämmitys sujuu näppärästi ja nopeasti. Paketeissa on mukana aina 2m savupiippu, lämpösuoja ja hattu. Tekniset tiedot
Tilavuus: 4-6 hlöä / 1450 l
Paino: 160 kg
Ulkohalkaisija: 170 cm
Sisähalkaisija: 164 cm
Korkeus: 110 cm
Syvyys: 91 cm

Kamiina: Ulkopuolinen Cube 30 kW

Ulkomateriaali: Eco Plank kierrätysmuovi
Ulkoväri: Black, Brown, Gray
Sisäväri: Beige, Gray


Kamina
Kaminan materiaali on merialumiini, jolloin voidaan altaissa käyttää myös merivettä, eikä kaminaa tarvitse huuhdella makealla vedellä meriveden käytön jälkeen. Kaminan rosti on valurautaa ja pesän luukun sisäosa teräksinen ja etummaisena on umpinainen L-muotoinen umpirosti. Kaminan tulipesän yläpuolella vesi kiertää lisäksi vielä putkissa. Tällöin kaminan hyötysuhde saadaan paremmaksi ja veden lämpiäminen tasaisemmaksi, kuin pienillä tynnyrin yläosaan asennetuilla kaminoilla.


Kaminan tekniset tiedot
Teho: 30 kW (lämmön nousu 25 oC /vesikuutio /tunti)
Minimi vesitäyttö: 5 cm ylemmän putken päällä
Piippulähtö: Ø150 mm
Piipun pituus: 2 m
Mitat: 54 x 67 x 59 cm
Paino: 39,5 kg
Sisältää arinan, liitäntäletkut ja klemmarit

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?