Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Ulkoporeammeet & Paljut » Kirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube PL

Kirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube PL

TOIMITUSKULUITTA
Kirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube PL
Kirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube PLKirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube PLKirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube PLKirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube PLKirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube PLKirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube PLKirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube PLKirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube PLKirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube PLKirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube PLKirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube PL
Kirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube PL
Tilavuus 4-6hlöä, 1450l Cube-kaminalla ja Profitline pinnoitteella. eri värejä.
Saatavuus Varastossa
Vaihtoehto
Määrä kpl
Hinta
2 490,00 €
Tuoteperheen Cozy-tynnyreissä yhdistyvät vahva rakenne, ergonominen muotoilu ja monipuoliset verhoilumahdollisuudet. 2-kamiina vaihtoehtoa!

Kirami Kylpytynnyri Comfort Cozy M Cube PL

Comfort-sarjan kylpytynnyrit tarjoavat mukavuutta ja modernia tyyliä huolettomalle kylpijälle. Cozy tynnyreissä on ergonomiset penkit ja samettisen sileä "hippusävytetty" sisäpinta, jossa valittavissa kaksi väriä. Ulkopuolelle on saatavana kattava materiaali ja värivalikoima eri puulajeista aina kierrätysmuoviin ja komposiitteihin asti. Reunakaulus on niskalle mukava ilmatäytteinen kumireunus.

Lämmitimeksi Cozy tynnyreihin voi valita muotoilultaan selkeät ja ajattomat Macu tai Cube- kamiinat, joilla altaan lämmitys sujuu näppärästi ja nopeasti. Paketeissa on mukana aina 2m savupiippu, lämpösuoja ja hattu. Tekniset tiedot
Tilavuus: 4-6 hlöä / 1450 l
Paino: 160 kg
Ulkohalkaisija: 170 cm
Sisähalkaisija: 164 cm
Korkeus: 110 cm
Syvyys: 91 cm
Kamiina: Ulkopuolinen Cube 30 kW
Ulkomateriaali: Profitline puumuovikomposiitti
Ulkoväri:Night Sky Black, Stone Gray tai Chestnut Brown
Sisäväri: Beige, Gray

Kamina
Kaminan materiaali on merialumiini, jolloin voidaan altaissa käyttää myös merivettä, eikä kaminaa tarvitse huuhdella makealla vedellä meriveden käytön jälkeen. Kaminan rosti on valurautaa ja pesän luukun sisäosa teräksinen ja etummaisena on umpinainen L-muotoinen umpirosti. Kaminan tulipesän yläpuolella vesi kiertää lisäksi vielä putkissa. Tällöin kaminan hyötysuhde saadaan paremmaksi ja veden lämpiäminen tasaisemmaksi, kuin pienillä tynnyrin yläosaan asennetuilla kaminoilla.


Kaminan tekniset tiedot
Teho: 30 kW (lämmön nousu 25 oC /vesikuutio /tunti)
Minimi vesitäyttö: 5 cm ylemmän putken päällä
Piippulähtö: Ø150 mm
Piipun pituus: 2 m
Mitat: 54 x 67 x 59 cm
Paino: 39,5 kg
Sisältää arinan, liitäntäletkut ja klemmarit

Liittyvät tuotteet
Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?