Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Ulkoporeammeet & Paljut » Kirami Kylpytynnyri Original Comfort Tilty M Sub EP

Kirami Kylpytynnyri Original Comfort Tilty M Sub EP

TOIMITUSKULUITTA
Kirami Kylpytynnyri Original Comfort Tilty M Sub EP
Kirami Kylpytynnyri Original Comfort Tilty M Sub EPKirami Kylpytynnyri Original Comfort Tilty M Sub EPKirami Kylpytynnyri Original Comfort Tilty M Sub EPKirami Kylpytynnyri Original Comfort Tilty M Sub EPKirami Kylpytynnyri Original Comfort Tilty M Sub EP
Kirami Kylpytynnyri Original Comfort Tilty M Sub EP
Tilavuus 3-5hlöä, 1420l. Ulkoverhoukseen voit valita puuverhoilun tai Eco Plank kierrätysmareriaalin.
Saatavuus Ei saatavana!
Hinta
1 940,00 €
Tilty tynnyreissä on lämmitimenä perinteikäs SUB-uppokamiina. Altaat ovat sisäväriltään samettisen sileää beigeä. Altaassa on integroituna 4 kpl mukitelineitä.

Kirami Kylpytynnyri Original Comfort Tilty M Sub EP, Beige

Tilty tynnyreissä on lämmitimenä perinteikäs SUB-uppokamiina. Uutta Tiltyssä on SUB-kaminan kiinnitys kippimekanismilla, jonka avulla kaminen ja altaan puhdistusta on helpotettu. Tilty altaat ovat sisäväriltään samettisen sileää beigeä "hippusävytyksellä". Ulkoverhoukseen voit valita puuverhoilun tai Eco Plank kierrätysmareriaalin. Altaassa on integroituna 4 kpl mukitelineitä.

Comfort-sarjan kylpytynnyrit tarjoavat mukavuutta ja modernia tyyliä huolettomalle kylpijälle. Perinteikäs Sub-uppokamina kippimekanismilla jonka avulla altaan puhdistaminen on helpompaa. Sisävärinä samettisen sileä ruskea. Altaassa on integroituna 4 kpl mukitelineitä. Altaan mukana toimitetaan 1m savupiippu, lisäpiippu, lämpösuoja ja hattu.

Tekniset tiedot
Tilavuus: 3-5 hlöä / 1420 l
Paino: 160 kg
Ulkohalkaisija: 170 cm
Korkeus: 110 cm
Syvyys: 91 cm
Kamiina: Sisäpuolinen Sub 27 kW
Ulkomateriaali: Kuusi, Eco Plank - Kierrätysmuovista valmistettua tasalaatuista panelia, joka soveltuu erittäin hyvin vaativiin ulko-oloihin. Sileä pinta on helppo puhdistaa eikä materiaali vaadi mitään hoitoa pesun lisäksi
Ulkovärit: Musta, harmaa tai ruskea
Sisäväri: Ruskea

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?