Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Ulkoporeammeet & Paljut » Kylpytynnyri Kirami Hazy Cult ST

Kylpytynnyri Kirami Hazy Cult ST

Kylpytynnyri Kirami Hazy Cult ST
Kylpytynnyri Kirami Hazy Cult ST
Kylpytynnyri Kirami Hazy Cult ST
Kylpytynnyri Kirami Hazy Cult ST Coalblack Casualg
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
1 895,00 €

Kylpytynnyri Kirami Hazy Cult ST

Korotettu istuin helpottaa paljuun nousemista. Allasosa on 170 cm:a leveä ja tilavuus on 1420 litraa. Tuote soveltuu 4-6 hengelle. Materiaali on käsiteltyä kuusipuuta. Puukäyttöinen Cult-lämmitin ja piippusarja sisältyvät pakkaukseen.

Original-tuoteperheen uusin malli. Hazy-nimi kuvaa kylpytynnyrin usvaista sisäväriä. Ulkoverhous on näyttävää mustaksi käsiteltyä kuusipuuta. Verhouksen väri on CoalBlack eli hiilenmusta.

 

Istuinosan korotus antaa kylpytynnyrille suuren lisäarvon, sillä se helpottaa kylpijöiden liikkumista altaaseen ja sieltä pois. Osa selkänojasta on kallistettu mukavamman kylpykokemuksen luomiseksi. Vesimäärän lämmityksestä huolehtii Cult-Silver -kamiina, jonka bruttoteho on jopa 36 kW:a. Veteen välittyvä nettoteho on 22 kW:a, jolloin palju on kylpyvalmis kohtuullisessa lämmitysajassa. Kamiina on suojattu magnesiumanodilla, joka estää lämmitintä kulumasta erilaisia vesiä kylpemiseen käytettäessä.

 

Paljun sisäosa on muovia, joten materiaali on kestävä ja luotettava. Muovi on yhtenäinen materiaali, joten kuluminen ei heikennä allasosan kestävyyttä. Pakkaus sisältää altaan, kamiinan, piiput, tyhjennysventtiilin ja käyttöohjeen. Allas on valmiiksi kasattu, joten asennus on hyvin helppoa. Kytketään vain kamiina, piiput ja tyhjennysventtiili, jonka jälkeen täyttö vedellä voi alkaa. Pelkän allasosan paino on noin 110 kg:a, joten sen pystyy sopivalla kantoporukalla liikuttamaan sille tarkoitetulle asennuspaikalle. Kylpytynnyriä hankkiessa tulee huomioida tarpeelliset lisävarusteet kuten kansi, portaat, juomatelineet ja monet muut käyttö helpottavat varusteet.
 

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?