Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Ulkoporeammeet & Paljut » Novitek Ulkoporeallas Malla

Novitek Ulkoporeallas Malla

TOIMITUSKULUITTA
Novitek Ulkoporeallas Malla
Novitek Ulkoporeallas MallaNovitek Ulkoporeallas MallaNovitek Ulkoporeallas MallaNovitek Ulkoporeallas Malla
Novitek Ulkoporeallas Malla
Kuten muutkin Novitekin mallistot, myös Exclusive -malliston altaat ovat suomalaisia avainlipputuotteita ja niissä on käytetty ainoastaan markkinoiden parhaita osia.
Saatavuus Varastossa
Sisäväri
Ulkopanelointi
Määrä kpl
Hinta
11 490,00 €
Allas valmistetaan aina tilauksesta.
Kysy toimitusaika: 0500265787 tai ilkka.takala@k-rauta.fi

Toimituskustannukset voimassa Manner-Suomessa akselilla Helsinki - Rovaniemi. Muualle Suomeen tilatessasi ota yhteys 0500265787 tai ilkka.takala@k-rauta.fi

Mallisto: Exclusive
Altaan väri: Alba, Pearl Shadow, Silver Sterling
Ulkopanelointi: Harmaa, Musta, Ruskea

Novitek Ulkoporeallas Malla

Malla-ulkoporeallas yhdistää ennennäkemättömällä tavalla käyttömukavuuden ja ainutlaatuiset hierontaominaisuudet. Mallan tilava makuupaikka sekä viisi istumapaikkaa takaavat loistavat hieronnat. Tuplasuodatus ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö varmistavat altaan täydellisen käyttömukavuuden.

 

Kotimainen Novitek Malla kuuluu tehtaan huippuvarusteltuun Exclusive mallistoon. Kuten muutkin Novitekin mallistot, myös Exclusive -malliston altaat ovat suomalaisia avainlipputuotteita ja niissä on käytetty ainoastaan markkinoiden parhaita osia.

 

Novitek Exclusive mallisto tuo markkinoille sekoituksen perinteistä ulkoporeallasmuotoilua ja skandinaavista puhdaslinjaisuutta. Uuden malliston erikoisuutena on kuitenkin jo valmiiksi erinomaisten ominaisuuksien päivittämis- ja lisävarustevaihtoehdot.

 

Novitek Exclusive Malla ulkoporeallas yhdistää ennennäkemättömällä tavalla käyttömukavuuden ja ainutlaatuiset hierontaominaisuudet. Mallan tilava makuupaikka sekä viisi istumapaikkaa takaavat loistavat hieronnat.

 

Novitek Exclusive on tehtaan parhaiten varusteltu mallisto. 

 

Kaikista malliston altaista löytyy ControlMySpa- etäohjaus jonka avulla voit olla yhteydessä altaaseesi mobiililaitteen avulla missä tahansa kuljetkin. Kaikkien malliston altaiden ohjauspaneeli on helppokäyttöinen kosketusnäyttö ja tyylikkään ulkonäön kruunaa LED-valaistut lasinaluset.

 

Lisäksi kaikissa altaissa erillinen suodatinpumppu veden puhtaanapidon tehostamiseksi, lisäksi Ylläs, Kiilo ja Malla altaissa on tuplasuodattimet.

 

Malliston hierontaominaisuudet ovat huippuluokkaa. Usean tehokkaan hierontapumpun sijoittelut on mietitty tarkkaan ja lyhyen putkituksen ansiosta pumpuista saa kaiken tehon irti. Käyttömukavuutta lisää erilliset hierontapumppujen käynnistysnapit, joita ei muiden mallistojen altaista löydy.

 

Tekniset Tiedot
- Koko: 230 x 230 cm
- Korkeus: 102 cm
- Henkilömäärä: 6
- Istumapaikkoja: 5
- Makuupaikkoja: 1
- Hierontasuuttimia (kpl): 64
- Hierontapumput: 3 x 1,5 kW
- Suodatinpumppu: 0,3 kW
- Lämmitin: 3 kW
- Vesitilavuus (l): 1 700
- Paino tyhjänä (kg): 380
- Sähköliitäntä: 3 x 16 A (400 V)

 

Novitek ulkoporealtaiden yleisiä ominaisuuksia
- Kotimainen avainlipputuote.
- Altaat valmistetaan tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaan!
- Kotimainen polyuretaanieristys alumiinilaminoinnilla maximoi hukkalämmöntalteenoton.
- Tehokkaalla lämmöneristyksellä kotimaisen ulkoporealtaan sähkökulut vain 250-400 euroa vuodessa
- Ulkoverhous: UPM ProFi Deck -komposiittimateriaali
- Sisäpinta: Helposti puhtaana pidettävä saniteettiakryyli, useita värivaihtoehtoja (katso kuvat)
- Vahva alumiinirunko 10 vuoden takuulla
- Vedenvaihto 2-4 kertaa vuodessa
- Otsonointi: otsonaattori aina vakiona – puhdistaa ja desinfioi vettä
- Pleatco-kuitusuodatusjärjestelmä
- Balboa-ohjausjärjestelmä (USA)
- Automaattiset lämmitys- ja vedensuodatusjaksot
- Allasta kiertävät led-vesirajavalot
- Tehokkaasti eristävä kansi (12 cm)

 

Lämpöeristys
Altaiden seinät ja pohja on eristetty kotimaisella suulakepuristetulla polyuretaanieristeellä, joka takaa markkinoiden parhaan lämmöneristävyyden.

 

Kestävä eristekansi
Jokaisen altaamme mukana tulee 12 cm paksu säänkestävä eristekansi, joka pitää veden kylpyvalmiina ympäri vuoden.

 

Alumiinirunko
Kaikissa altaissamme on pitkäikäinen alumiinirunko. Alumiinirunko jakaa vesimassan painon tasaisesti koko altaan alueelle. Runko on rakennettu ja eristetty niin, ettei konetilaan synny lämpöhukkaa.

 

LED-valaistus
Monivärinen LED-tunnelmavalaistus lisää porekylvyn rentouttavuutta. Classic- ja Exclusive -mallistoihin saatavilla lisävarusteena myös valaistut suuttimet ja säätimet.

 

Balboa ohjauskeskus
Novitek-ulkoporealtaissa käytetään alan johtavan valmistajan, amerikkalaisen Balboan, ohjauskeskuksia. Luotettavuudeltaan ylivertaiset keskukset on rakennettu kestämään kaikkia sääolosuhteita.

 

Kuitusuodatusjärjestelmä & otsonointi
Kuitusuodatusjärjestelmä poistaa vedestä roskat sekä ihosta irronneet epäpuhtaudet. Otsonointi tuhoaa vedestä bakteereita ja leväitiöitä, jolloin vesi kirkastuu ja raikastuu tehokkaasti ja ekologisesti. Kylpyvesi pysyy aina säihkyvän puhtaana.

 

Synteettinen pohja-allas
Novitek-altaissa on paksut eristekerrokset, jonka vuoksi altaiden alle ei tarvitse asentaa erillisiä eristelevyjä. ABS-muovinen pohja-allas suojaa altaan pohjaeristystä ja koneistoa.

 

Komposiittiulkoverhous
Altaiden ulkopinnoissa käytettävä komposiittiverhous soveltuu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin. Komposiitti säilyttää hyvin alkuperäisen värinsä, on helppo pitää puhtaana ja näyttää yhtä hyvältä vielä vuosien päästä.

 

 

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?