Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Tietoa Oivaraudasta

Tietoa Oivaraudasta

Historiikki / Nykypäivää

Yrityksen on perustanut 1928 Väinö William Takala Soinin Hallaperälle. Vuodesta 1932 yritys on keskittynyt kaupankäyntiin, kun Väinö Takala osti vararikkoon menneen sekatavarakaupan Soinin Hautakylältä. Väinö Takala toimi kauppiaana kuolemaansa vuoteen 1945 asti. Tämän jälkeen kauppiaaksi tuli hänen poikansa Oiva Takala, joka oli juuri palannut sodasta. Oiva Takala toimi kauppiaana vuoteen 1987 asti, jolloi pojat Aulis ja Leo Takala ottivat kauppiasvastuun.

 

Vuonna 1975 rauta- ja maatalouskauppa siirtyi omiin tiloihin Soinin kirkonkylälle, missä se sijaitsee tänäkin päivänä. Tällä hetkellä Ky Oiva Takala työllistää 4-7 henkilöä vuodenajasta riippuen.

 

Rauta ja maatalouskaupan tuomiin haasteisiin panostamme jatkossakin ammattitaitoisella henkilökunnalla, asiakaspalvelulla ja hyvällä tavaravalikoimilla. 2011 Ky Oiva Takala avasi nettirautakaupan oivarauta.fi. Oivarauta.fi sivustolla teemme kauppaa laadukkailla tuotemerkeillä ja 80-vuoden kauppiaskokemuksella.

 

 

K-ympäristökauppa

 

Ympäristövastuun kantaminen on liiketoiminnassamme tärkeää. Oivarauta sai K-ympäristökauppa Diplomin marraskuussa 2012

 

Oivaraudan henkilökunta on vakiinnuttanut ympäristöystävälliset toimintatavat henkilökuntansa päivittäiseen toimintaan. Jokainen työntekijä huolehtii kaupan turvallisuudesta, ympäristöstä ja käyttöturvallisista tuotevalikoimista. Opastamme asiakkaita tuotteiden oikeaan jatkokäsittelyyn. Ympäristökauppana otamme myös vastaan uuden tuotteen oston yhteydessä mm. loistelamppuja, energiansäästölamppuja, paristoja ja pieniä eriä kyllästettyä puutavaraa. Opastamme myös asiakkaitamme tuotteiden oikeanlaiseen hävittämiseen ja kierrätykseen. Pienillä asioilla, niitä jokapäivä noudattaen saamme kaikille puhtaamman ympäristön ja autamme maapallon hyvinvoinnissa!

 ympäristökauppa  

  

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?